Gjest Isabelle Skrevet August 30, 2008 Rapporter Share Skrevet August 30, 2008 En lett og god fromasj som ikke er så vanskelig å lage. Ingredienser: 450 g bringebær 1 1/2 dl usukret eplemos (dette kan du egentlig lage selv;)) 2 ss Heistad vaniljesauspulver 3 dl skummet melk 1 1/2 dl Yoplait dobbel 0% bringebæryoghurt Fremgangsmåte: Ha bringebær i kjelen sammen med eplemosen. Kok bærene på svak varme i 10 min. Ta kjelen av platen og avkjøl bærene. Bland vaniljesauspulver og litt av melken i en liten bolle, rør godt. Varm opp resten av melken i en kjele, tilsett dette i vaniljeblandingen og legg dette tilbake i kjelen. Kok opp i 1 min under omrøring før du heller blandingen i en bolle. Dekk det med vått matpapir så det ikke danner seg en hinne. Mos bringebærene, tilsett sausen og rør godt. Deretter rører du forsiktig inn yoghurten. Fordel i små skåler og sett i kjøleskapet. Næringsinnhold: ca. 500 kcal i hele oppskriften. Det spørs veldig på hva slags yoghurt, mos og pulver du bruker Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar