Gå til innhold

Bringebærfromasj


Gjest Isabelle

Anbefalte innlegg

Gjest Isabelle

En lett og god fromasj som ikke er så vanskelig å lage.

 

Ingredienser:

 

450 g bringebær

1 1/2 dl usukret eplemos (dette kan du egentlig lage selv;))

2 ss Heistad vaniljesauspulver

3 dl skummet melk

1 1/2 dl Yoplait dobbel 0% bringebæryoghurt

 

 

 

Fremgangsmåte:

 

Ha bringebær i kjelen sammen med eplemosen.

Kok bærene på svak varme i 10 min. Ta kjelen av platen og avkjøl bærene.

 

Bland vaniljesauspulver og litt av melken i en liten bolle, rør godt.

Varm opp resten av melken i en kjele, tilsett dette i vaniljeblandingen

og legg dette tilbake i kjelen. Kok opp i 1 min under omrøring før du

heller blandingen i en bolle. Dekk det med vått matpapir så det ikke

danner seg en hinne.

 

Mos bringebærene, tilsett sausen og rør godt.

Deretter rører du forsiktig inn yoghurten.

Fordel i små skåler og sett i kjøleskapet.

 

 

 

 

Næringsinnhold:

ca. 500 kcal i hele oppskriften.

Det spørs veldig på hva slags yoghurt, mos og pulver du bruker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...