Gjest Pinnedyr Skrevet September 8, 2008 Rapporter Share Skrevet September 8, 2008 Trenger inspirasjon og tips til magert og godt fyll til bakt potet.... Har helt dilla pp det om dagen, men desverre er jo ikke mais og masse smør timgen, da.. Noen som har tips? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest NinniR Skrevet September 8, 2008 Rapporter Share Skrevet September 8, 2008 - Mager kesam med masse urter og allkrydda. - Mager kesam med en ts pesto og nykvernet pepper. - Linser og finhakket løk kokt godt inn med masse curry og fersk koriander. - Mager kesam med fersk chili, finhakket løk, stangselleri og masse texmex- krydder. Maiskorn, finhakket tomat og slangeagurk. - Finhakket ingefær, vårløk, chili og reker. Litt sweet chilisaus på toppen. NinniR:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Pinnedyr Skrevet September 9, 2008 Rapporter Share Skrevet September 9, 2008 Ah, det var mange god tips! Tar de med meg neste gang det er bakt potet på menyen, jeg Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Dietgirl Skrevet September 9, 2008 Rapporter Share Skrevet September 9, 2008 Jeg bruker stekte kyllingstrimler, taco saus og finello light. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest PiaS Skrevet September 10, 2008 Rapporter Share Skrevet September 10, 2008 Jeg er veldig glad i bakt potet med skagenrøre: rør sammen kesam, finhakket fersk dill, hakket løk (kan sløyfes), hvitløk, løyrom, krepsehaler/reker og grovkvernet pepper. Magert, godt og veldig sundt! Godt med en grønn salat ved siden av selvfølgelig. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Pinnedyr Skrevet September 14, 2008 Rapporter Share Skrevet September 14, 2008 Gode tips allt sammen, bare synd jeg hverken spiser kylling eller kreps... (eller forsåvidt heller ikke kjøtt, fugl eller sjømat...) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar