Gjest kugalskap Skrevet September 30, 2008 Rapporter Share Skrevet September 30, 2008 Jeg er vant til å lage med både fløte og smør, men det funker dårlig nå. Har noen en oppskrift på en litt magrere stappe? Jeg er nemlig veldig usikker på hva jeg kan ha oppi uten å ødelegge hele greia... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest toja Skrevet September 30, 2008 Rapporter Share Skrevet September 30, 2008 Sist jeg lagde byttet jeg ut fløte og smør med litt matyoghurt. Det ble veldig bra. Viktig å bruke en del poteter sammen med kålrota synes jeg slik at smaken ikke blir for stram. Bruker vel ca 1 del poteter og 3 deler kålrot. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest kugalskap Skrevet September 30, 2008 Rapporter Share Skrevet September 30, 2008 Jeg synes det funker ypperlig med kun kålrabi, digger smaken av det. Matyoghurt er notert, det prøver jeg i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest rosmar Skrevet September 30, 2008 Rapporter Share Skrevet September 30, 2008 Lettmelk, salt og pepper synes jeg er knall:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest kugalskap Skrevet Oktober 1, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 1, 2008 Det ble veldig syrlig med yoghurt, kanskje kesam er en annen mulighet? Eller selvfølgelig bare lettmelk. Blir sikkert noe kålrabistappe framver, så det er bare å prøve. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Bibsilys Skrevet Oktober 1, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 1, 2008 Kaffefløte eller h-melk Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Modic Skrevet November 15, 2008 Rapporter Share Skrevet November 15, 2008 Har du forsøkt rotmosen som det står oppskrift på i bok nr. 1? Står helt sikkert her inne også (kjøttpølser og rotmos). Der er det brukt kålrot, gulrot og poteter, sammen med kesam og krydder. Vi (to voksne + to barn) syntes den var veldig god! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Maye Skrevet November 17, 2008 Rapporter Share Skrevet November 17, 2008 Har du forsøkt rotmosen som det står oppskrift på i bok nr. 1? Står helt sikkert her inne også (kjøttpølser og rotmos).Der er det brukt kålrot' date=' gulrot og poteter, sammen med kesam og krydder. Vi (to voksne + to barn) syntes den var veldig god![/quote'] Denne bruker vi også, kjempegod Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
inca Skrevet November 26, 2008 Rapporter Share Skrevet November 26, 2008 Jeg lager med en porsjon potet, kålrot og gulrot. Når det er ferdigkokt så moser jeg det med en teskje vanlig margarin (ca 45 kcal) og salt og pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milia Skrevet November 27, 2008 Rapporter Share Skrevet November 27, 2008 Hva med lett-cremefraiche (10 %) eller rømmekolle? Eller kaffefløte, evt en blanding av melk og kaffefløte. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar