Gjest Fairy Skrevet Oktober 27, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 27, 2008 Jeg lurer på om jeg skal skrive inn vekten på tagliatellen før, eller etter jeg har kokt den? Bak på pakken står det at 100 gram = 261 kcal, men det står ingenting om det er når den er kokt eller ikke. Det står også at vekten nesten blir doblet når pastaen er kokt. Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest earlgrey Skrevet Oktober 28, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 28, 2008 Hei! Jeg har sjekket litt forskjellige tagliatelle/spagetti/makaroni, og for meg ser det ut at en kan regne 350 kcal/100 gram tørrvare for alle slike produkter. Det var liten variasjon. Hvis du har en lavkalori tagliatelle så kan det jo stemme at den er 250 som tørrvare. Hvilket merke er det? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Fairy Skrevet Oktober 28, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 28, 2008 Det er ikke lavkalori, nei. Merket er fjorland, sånn som skal kokes i 4 min. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest earlgrey Skrevet Oktober 28, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 28, 2008 Hei! Ja, da er det pr 100 gram tørrvare. Grunnen til at denne har lavere enn de helt tørkede, er nok at den allerede inneholder litt vann og fuktighet (det er den myke typen, ikke sant? Så du veier altså før du koker. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Fairy Skrevet Oktober 28, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 28, 2008 Det er den myke typen, ja. Takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar