Gjest Okinawa Skrevet November 27, 2008 Rapporter Share Skrevet November 27, 2008 Bruker dere bare "busken" eller bruker dere stammen/stilken? Tenker på i supper ol Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest NinniR Skrevet November 28, 2008 Rapporter Share Skrevet November 28, 2008 Bruker absolutt alt. NinniR:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Okinawa Skrevet November 28, 2008 Rapporter Share Skrevet November 28, 2008 Oi, har lissom bare brukt busken jeg.... *flau* Men blir den lange tykke grønne stammen noe god til kjøttkakene da? En kokt tykk grønn stamme???? Eller brukes den som små terninger i supper/gryter....?? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest toja Skrevet November 29, 2008 Rapporter Share Skrevet November 29, 2008 Oi' date=' har lissom bare brukt busken jeg.... *flau* Men blir den lange tykke grønne stammen noe god til kjøttkakene da? En kokt tykk grønn stamme???? Eller brukes den som små terninger i supper/gryter....??[/quote'] Skrell stilken, del den i 2 eller 4 på langs så er den ferdig samtidig med "busken" Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar