Gå til innhold

Tacokrydret kylligpizza fra lett mett kokebok


Gjest J1984

Anbefalte innlegg

På oppskrift står det deig til 4 porsjoner samt fyll til 16 stykker. Er det meningen at vi bruker bare enkel oppskrift?

 

180 gr hvetemel

100 gr sammalt fin hvete

1,5 dl vann

gjær, salt, olivenolje

 

at denne deigen skal dekke ei steikeplate..?

 

samt at 300 gr kylling på ei heil steikeplate (fyllet) ble en ganke tom pizza...(?)

jeg la til løk og neste gang paprika så er det jo en kjempe god pizza!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg lager denne, dekker den heller ikke hele stekeplata - pleier å lage den rund, evt i en litt mindre firkant enn plata. Men deigen kan kjevles ut ganske tynt, så en del får en jo til. Har ikke prøvd det, men kyllingkjøttdeig kan kanskje funke fint på denne? Da får en jo fordelt kyllingen litt mer utover.

Ellers også enig i at dette er en veldig god pizza!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...