Gjest Maye Skrevet Desember 8, 2008 Rapporter Share Skrevet Desember 8, 2008 Har dere noen tips? Hva er din favoritt vintersuppe? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest miwt Skrevet Desember 8, 2008 Rapporter Share Skrevet Desember 8, 2008 confecta sin tomatsuppe er god, særlig hvis du spicer den opp med sopp, brokkolig eller andre grønnsaker etter ønske;) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Okinawa Skrevet Desember 8, 2008 Rapporter Share Skrevet Desember 8, 2008 Jeg lager den slik: Gullerot Potet Kålrabi Hodekål Blomkål Brokkoli Sellerirot Hvitløk Løk Røde linser Pølser (Kylling og kalkunpølser) Krydder etter smak. Kjempegodt!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MammaElin83 Skrevet Januar 4, 2009 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2009 Denne synes jeg er veldig god, og superrask å lage! Du trenger egentlig bare det du evt har ikjøleskapet den dagen! 1pk karbonadedeig 1-2poser tacokrydder (alt etter smak) 2bx hermetiske tomater 1ts sukker 1-2paprika 1stor løk 1 boks mais 1 boks ananas i biter 1 boks brune bønner vann eller buljong til passe tykkelse evt andre gode grønnsaker el tacosaus fra skapet. krydre etter ønske, men vær obs med saltet da det er mye salt i tacokrydderet Begynn med å steke karbonadedeigen, og rør inn tacokrydderet etter anvisning på pakken. Ha denne over i ei stor gryte. brune paprika og løk lett, og ha i kryta med kjøttet. Tilsett tomater, sukker og væske. La koke i 20 min. Tilsett resten og la stå og trekke på svak varme til du skal spise. Mmmmmm! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest toja Skrevet Januar 7, 2009 Rapporter Share Skrevet Januar 7, 2009 Den beste suppa mi kaller vi "opprydningssuppe" fordi alle grønnsaksrestene fra kjøleskapet går i den . Sist jeg lagde den inneholdt den et halvt blomkålhode, to gulrøtter, 2 små løk, 1 paprika, 2 fedd hvitløk og 3 poteter. Jeg skjærer alt i biter og koker det i vann, med et par grønnsaksbuljongterninger i, til det er ordentlig mørt. Moser med stavmikseren og smaker til med krydder. Av og til bruker jeg et par skjeer matyoghurt i. Som "fyll" i suppa bruker jeg f.eks kokte egg, strimlet og godt krydret kyllingfilet, røkelaksstrimler eller skinke. Litt parmesan over er alltid godt. Denne kan varieres i det uendelige etter hvilke grønnsaker du har, men jeg bruker alltid litt poteter eller røde linser fordi det jevner suppa. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar