Gjest kanonada Skrevet Januar 29, 2009 Rapporter Share Skrevet Januar 29, 2009 4 dl hvetemel 4 dl sammalt hvete grov 50 gram gjær 1 ts salt 1 ss olje(soya el solsikke) 4 dl vann(lunka) Bland sammen alt det tørre og tilsett vann. Gjerne til en bløt deig, bruk heller litt ekstra mel til å bake ut. Hev i ca 45 min. Stek 200 gr karbonadedeig/kyllingkjøttdeig e.l og tilsett vanlig taco kryddermix(jeg steker 400 gr kjøtt, bruker hele posen og fryser halvparten av kjøttet til senere bruk). Kjevle ut deigen til et stort rektangel(som når du baker kanelsnurrer), fordel ca 100 gram tomatpure på hele flaten, strø over kjøttet og ca 150 gr revet ost. Rull sammen til en lang pølse som du så deler i 16 deler. Trykk ut til snurrer og etterhev i ca 20 min. Pensle med egg(bruker et egg) og stek ved 200 grader i ca 12-15 min til de får en gylden fin farge. Server gjerne varme og med en frisk salat etter smak -ruccola,mais,paprika,agurk.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar