Gjest anne04 Skrevet Mars 8, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 8, 2009 Jeg liker godt veldig grove brød, men synes de er vanskelig å steke. Jo grovere brød, jo mer klissete er de. Når man steker brød i 1,5 liters form i 1,5 time på 220 grader (nederst), da burde de vel være gjennomstekte....? Har fått en ny ovn jeg må bli kjent med, men synes dette var litt drøyt. Kanskje noen evt har en god grov brødoppskrift de VET blir gjennomstekt hos seg, så får jeg testet ut her? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Innersvingen Skrevet Mars 8, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 8, 2009 1 kg sammalt hvete, grov 250 g fin sammalt rug 100 g bokhvetegryn eller helkornhvete 7 dl kruskakli/hvetekli 1 dl linfrø 1 dl sesamfrø 1 dl solsikkekjerner 1 dl hvetemel 2 ts salt 15 dl sur skummet melk/yoghurt naturell + vann 100 g gjær Har ikke prøvd det selv. men skal. Det ble lagd på God Morgen Norge. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar