Gå til innhold

Grovt brød blir klissete....


Gjest anne04

Anbefalte innlegg

Gjest anne04

Jeg liker godt veldig grove brød, men synes de er vanskelig å steke. Jo grovere brød, jo mer klissete er de.

Når man steker brød i 1,5 liters form i 1,5 time på 220 grader (nederst), da burde de vel være gjennomstekte....?

Har fått en ny ovn jeg må bli kjent med, men synes dette var litt drøyt.

 

Kanskje noen evt har en god grov brødoppskrift de VET blir gjennomstekt hos seg, så får jeg testet ut her?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Innersvingen

1 kg sammalt hvete, grov

250 g fin sammalt rug

100 g bokhvetegryn eller helkornhvete

7 dl kruskakli/hvetekli

1 dl linfrø

1 dl sesamfrø

1 dl solsikkekjerner

1 dl hvetemel

2 ts salt

15 dl sur skummet melk/yoghurt naturell + vann

100 g gjær

 

Har ikke prøvd det selv. men skal.

Det ble lagd på God Morgen Norge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...