Gjest Heidideli Skrevet Mars 15, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 15, 2009 Da jeg serverte denne gryta, utbrøt min datter på 8 år: "Sånn skal vi ha til middag senere også!!" Så denne har blitt en klassiker hjemme hos oss... Fabelaktig fiskegryte (2 porsjoner) 300 g seifilet 1/2 ss solsikkeolje 1/2 løk 1 fedd hvitløk 1 rød paprika 300 g potet 100 maiskorn, hermetisk 1 ts Sweet chili saus 1 1/2 lettmelk 2 dl hønsebuljong Litt persille Salt og pepper Framgangsmåte: Varm solsikkeolje. Finhakk løk og hvitløk. Ha dem i gryten sammen med oljen. Surr videre til løken er myk. Finhakk paprika, skjær i poteter i skiver og ha det i gryta sammen med maiskorn og chilisaus. La det surre i noen minutter. Ha i melk og hønsebuljong. Kok til potetene er ferdig (avhengig av tykkelsen på skivene). Rens fisken for skinn og bein, og skjær den i biter på 3-4 cm. Ha fisken i gryten og smak til med salt og pepper. La det trekke i ca. 5 minutter, eller til fisken flaker seg. Dryss over persille før servering. (Vil du ha en sterkere variant, kan du droppe Sweet chili saus, og heller ha i en finhakket rød chili i gryta samtidig med paprikaen...) Kalori-innholdet for 1 porsjon er 389. ENJOY! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar