Gjest IC242 Skrevet Mars 26, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 26, 2009 Følte jeg var så oppfinnsom og flink på kjøkkenet i dag at jeg vil dele oppskriften med dere Dette blir to store porsjoner: 2 kyllingfilet 30 gram finrevet parmesanost Urtekrydder (f.eks provance) salt og pepper litt olje Bank kyllingfiletene flate. Jeg puttet dem inn i en brødpose og slo på dem med kjevle til de ble store og tynne. Mine datt litt fra hverandre så jeg hadde 4 biter totalt. Pensle dem med litt olje. Bland den revne osten med krydder og vend kyllingfiletene i blandingen, legg på stekeplate med bakepapir på. Stek i 25 minutter midt i ovnen til de er gyldne. 1 pakke fersk pasta, gjerne fullkorn (den er det to porsjoner i pakken) Ferdig pesto (f.eks barilla) Kok pastaen etter anvisningen (3 minutter) og hell av vannet. Bland inn pesto (jeg brukte ca 2 ss). Server med en frisk salat! Jeg hadde crispisalat og plommetomat. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Innen Skrevet Mars 26, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 26, 2009 Mmmmm.. Det hørtes kjempegodt ut! Hvor varm var ovnen? (Tørr ikke prøve meg frem selv. Hehe..) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest IC242 Skrevet Mars 26, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 26, 2009 Jeg la dem inn på 170 grader med varmluft, men hadde innstilt ovnen på 200 grader og skrudde av varmluft når ovnen kom til denne temperaturen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar