Gjest everlasting Skrevet April 22, 2009 Rapporter Share Skrevet April 22, 2009 jeg bor i utlandet og her selges det ikke kesam. jeg har søkt litt på nett og funnet ut at kvarg er det samme, så da bruker jeg det. problemet er vanilje kesam! er det noe jeg kan bruke i stedet, eller kan jeg bare ta noen dråper vanilje essence i kvargen? jeg vil lage denne kaken https://www.vektklubben.no/cgi-bin/viewRecipe.cgi?id=292 menkomel finnes heller ikke her, men skal prøve å finne en erstatning! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jejeje Skrevet April 23, 2009 Rapporter Share Skrevet April 23, 2009 proev med litt vanilje (fra vaniljestang, evt med litt splenda etc hvis du vil ha kesamen soetere) eller vaniljesukker! det blir saa godt atte Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar