Gå til innhold

Ost på grateng!


Gjest gulrot2

Anbefalte innlegg

Hei!

Er veldig glad i gratenger i ildfast form med mye grønnsaker som brokkoli, gulrot, squash osv og sauser basert på cottage cheese. imidlertid har jeg det for meg at det må være ost på toppen for at det skal bli grateng av det, og denne trekker alltid kaloriinnholdet opp så veldig.

 

er det noen alternativer til ost på toppen? fungerer de letteste ostene til steking? hvordan begrenser dere dette? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lettost fungerer som regel helt fint synes jeg! pleier aa bruke det naar jeg lager pizza, lasagne etc.. naar jeg lager gratenger synes jeg ofte det blir veldig godt uten ost ogsaa jeg, har du provd uten? kan hende det ikke blir saa aller verst :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...