Gjest gulrot2 Skrevet April 26, 2009 Rapporter Share Skrevet April 26, 2009 Hei! Er veldig glad i gratenger i ildfast form med mye grønnsaker som brokkoli, gulrot, squash osv og sauser basert på cottage cheese. imidlertid har jeg det for meg at det må være ost på toppen for at det skal bli grateng av det, og denne trekker alltid kaloriinnholdet opp så veldig. er det noen alternativer til ost på toppen? fungerer de letteste ostene til steking? hvordan begrenser dere dette? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest IC242 Skrevet April 26, 2009 Rapporter Share Skrevet April 26, 2009 Et dryss av griljermel fungerer veldig bra i mange tilfeller Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jejeje Skrevet April 26, 2009 Rapporter Share Skrevet April 26, 2009 lettost fungerer som regel helt fint synes jeg! pleier aa bruke det naar jeg lager pizza, lasagne etc.. naar jeg lager gratenger synes jeg ofte det blir veldig godt uten ost ogsaa jeg, har du provd uten? kan hende det ikke blir saa aller verst Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar