Gå til innhold

Kyllinggrateng


Gjest IC242

Anbefalte innlegg

Dette hadde jeg til middag i dag:

 

Lag tjukk hvit saus. Er du lat, som meg, tar du en posesaus men bruker 5 dl melk istedet for 7. Jeg brukte ekstra lett melk. Kjøl ned sausen og bland inn et vispet egg.

 

Stek 300 gram kyllingfilet i biter og ha i en ildfast form sammen med diverse grønnsaker (jeg hadde en blanding av gulrot, blomkål, erter og brokkoli). Hell over sausen. Strø 40-50 gram ost på toppen og stek i 35 minutter på 200 grader.

 

Serveres med f.eks makaroni eller potet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg tok bare ett egg, men hvis man vil ha mer fast konsistens kan nok man ta to. Jeg synes to egg blir for mye, hadde nok vært aller best med 1,5 :) Men det gadd jeg altså ikke...hehe. Visper egget sammen, ikke hver for seg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...