Gjest Modiva Skrevet Juli 9, 2009 Rapporter Share Skrevet Juli 9, 2009 Jeg har fått en ny favorittkvelds/mellommåltid: 80 gram krepsehaler (kjøpt i boks med lake) 100 gram frossen spinat (fra frysedisken) 1 hvitløk - sånn uten fedd litt olje til steking Stek hvitløk og frossen spinat (rett på panna!) når spinaten har gått i "oppløsning" (gjelder hvis fryst i blokker) tilsett krepsehalene. Husk at kreps ikke skal steke lenge for de blir seige, skal bare freses litt. Jeg bruker ikke krydder, hvitløken gir god og frisk smak og krepsehalene er salte. Alt i alt tar dette ca 3 minutter å lage. Nesten ingen kalorier! Og supergodt! Hvis du syns spinat høres ekkelt ut, prøv likevel! Det er faktisk godt, det hadde jeg aldri trodd selv. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest bekaa Skrevet Juli 9, 2009 Rapporter Share Skrevet Juli 9, 2009 dette høres deilig ut... tror dette må prøves ja:D Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar