Gjest Monarda Skrevet Juli 24, 2009 Rapporter Share Skrevet Juli 24, 2009 Har noen prøvd å lage Pavlova med søtningstoff? Ser det er en oppskrift på Pavlova under oppskrifter, men der er det brukt sukker i bunnen og jeg lurer på om det hadde gått an å klare seg uten sukkeret? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Isabelle Skrevet August 9, 2009 Rapporter Share Skrevet August 9, 2009 Nei, det går absolutt ikke å erstatte sukkeret i en Pavlova med søtningsmiddel. Tro meg, jeg har prøvd mange ganger. Eggehvitene trenger litt sukker for å få konsistensen en Pavlova skal ha, dessverre. Lager du Pavlova med søtning får du nok bare hvitt, ekkelt skum Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Monarda Skrevet August 10, 2009 Rapporter Share Skrevet August 10, 2009 Fillern det var det jeg tenkte Trodde det kanskje kunne være en lavkalorigodis, men da må man bare ta den med sukker Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest toja Skrevet August 10, 2009 Rapporter Share Skrevet August 10, 2009 Splenda kan brukes i marengs. Oppskrift her : http://splenda.allrecipes.com/Recipe/Recipe.aspx?nprid=104119 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar