Gjest kvinne71 Skrevet August 6, 2009 Rapporter Share Skrevet August 6, 2009 Da har soppen begynt å dukke opp i skogen. Har funnet både kantarell, steinsopp og piggsopp. Tradisjonelt bruker man jo både smør og fløte når man tilbereder sopp, noen som har noen magre soppoppskrifter de vil dele? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest CindyM Skrevet August 9, 2009 Rapporter Share Skrevet August 9, 2009 Bruker egentlig sopp til alt ;-) Bare elsker det altså! Det jeg like best er følgende: Varm pannen med litt olivenolje, put in skjæret løk, tofu i små biter og sopp. Når det hele er nesten ferdig tilsetter du litt søtt sojasaus og krydder (ikke salt!). Håper det smaker :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest koko1975 Skrevet August 9, 2009 Rapporter Share Skrevet August 9, 2009 I denne er det litt fløte, men det blir ikke mange kaloriene i forhold til størrelse på porsjon. Jeg hadde prøvd med matfløte eller kesam orginal - bør funke. Stek sopp sammen med sjalottløk og hvitløk, hell over hønsebuljon og kjør i foodprosessor med en matfløte/kesamskvett. Salte og peppre etter behov - avhengig av hvor salt buljongen er. Jeg bruker fond. Ristet sopp blir jo heller ikke så ille om du er sparsom med stekefett? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar