kcal-teller Skrevet August 9, 2009 Rapporter Share Skrevet August 9, 2009 Jeg er veldig glad i grønnsaker og salet, og dermed så er det meste på min tallerken grønt. Det jeg lurer på er følgende: Hvis jeg lager meg kyllingbryst og ris. skal jeg da kun føre inn kjøttet og risen, eller oxo f.eks. blomkål, gulrøtter og kålen jeg har kokt?? Det er ikke alltid jeg velger å lage GR oppskrifter, og av den grunn blir det mye innføring av alt det jeg spiser til middag. Må jeg da veie alle grønnsakene jeg spiser, samt alt det forskjellige jeg har i salaten? Har hørt av de som har deltatt på GR-kurs, at ja-grønnsaker kan man spise så mye man vil av, og heller ikke behøver å føre de inn. hva sier dere?? hva gjør dere?? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Dietgirl Skrevet August 9, 2009 Rapporter Share Skrevet August 9, 2009 Jeg fører inn alt jeg spiser og drikker. Kjøtt, fisk, ris, poteter, grønnsaker evt. stekefett, sennep, ketchup osv.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar