Gå til innhold

Grønnsaker?? hva gjør dere?


kcal-teller

Anbefalte innlegg

Jeg er veldig glad i grønnsaker og salet, og dermed så er det meste på min tallerken grønt.

 

Det jeg lurer på er følgende:

 

Hvis jeg lager meg kyllingbryst og ris. skal jeg da kun føre inn kjøttet og risen, eller oxo f.eks. blomkål, gulrøtter og kålen jeg har kokt??

 

Det er ikke alltid jeg velger å lage GR oppskrifter, og av den grunn blir det mye innføring av alt det jeg spiser til middag. Må jeg da veie alle grønnsakene jeg spiser, samt alt det forskjellige jeg har i salaten?

 

Har hørt av de som har deltatt på GR-kurs, at ja-grønnsaker kan man spise så mye man vil av, og heller ikke behøver å føre de inn.

 

hva sier dere??

hva gjør dere??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...