Gjest Monarda Skrevet August 20, 2009 Rapporter Share Skrevet August 20, 2009 Hva lager du når du skal lage noe ekstra godt til en koselig kveld? Som ikke sprenger kaloribudsjettet? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest koko1975 Skrevet August 20, 2009 Rapporter Share Skrevet August 20, 2009 Da griller jeg en kjøttbit av noe slag - f.eks. oksefilet. Serverer med f.eks. almedinepoteter, en kald saus basert på kesam mager og en stor salat eller en eller annen grønnsakspurè av f.eks. brokkoli eller sellerirot. Det går også å få et ganske magert tacomåltid om man bruker karbonadedeig, mager kesam og mager ost i tillegg til masse grønnsaker. Kan også bruke fullkornstortilla som metter mer enn tacoskjell, men siden skjellene er så lette trekker de lite kalorier. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest mokka22 Skrevet August 23, 2009 Rapporter Share Skrevet August 23, 2009 Når jeg skal kose meg eller bare få en rask og god middag så lager jeg kyllingfillet og ris jeg lever faktisk på bare kylling fillet og ris & Grønnsakssuppe.... når jeg lager kyllingen så kutter jeg den opp i biter, hakker løk og legger det i en bolle å drypper sitronsaft ! sitronpepper er også godt å drysse over.. Lar da dette stå en liten stund.... så steker jeg det i pannen med litt solsikke olje... så lager jeg ris å VIPS: EN GOD MIDDAG.... salat kan du også ha sammen grønnsaks suppen er jo mega god. den "stjal" jeg fra disse sidene så du finner den på oppskrifter bon apetit Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Tereseps Skrevet September 8, 2009 Rapporter Share Skrevet September 8, 2009 Den beste middagen jeg vet er skinkesnurrer. Det er 120 kal pr snurr. Du finner oppskriften i bok 1 eller under oppskrifter. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest volda Skrevet September 9, 2009 Rapporter Share Skrevet September 9, 2009 Den beste middagen eg lager er kyllingwok. Steiker kyllingfile i olje,deretter har eg i dei grønnsakene som eg har i kjøleskapet. Blander i ferske woknudler og til slutt woksaus. Raskt og kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Sisee Skrevet September 11, 2009 Rapporter Share Skrevet September 11, 2009 Betasuppa. Men det trenger jo litt planlegging då, og tar jo litt tid. Men det er lite som er bedre ein kald høstkveld etter ein god tur ute. Når eg først lager, pleier det å vera nok til at eg kan frysa nokre porsjoner og. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar