Gå til innhold

Favorittmiddager fra kursbok 1


Gjest zitrus

Anbefalte innlegg

Hei

Har du noen favorittmiddager blant oppskriftene i kurs 1 boka?

Jeg finner liksom ikke oppskrifter som appelerer. Jeg går på nettkurs og registrerer all mat, men vanskelig å fylle i eksakt når det gjelder middag. Hadde vært mye lettere å spise og registrere noe fra oppskriftene i boka, tenker jeg.

 

Håper noen kan hjelpe meg i riktig retning ved å foreslå sine favoritter. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For fire-fem år siden gikk jeg GR-kurs . Har forresten idag begynt på internettkurs ! Ny giv, vet du .

Jeg brukte og bruker fortsatt mange av oppskriften i boka , har mange favoritter .

F.eks : hot og spicy pasta m/ grillet ørret , mmm nydelig !

-fylt kylling m/pasta og ertesalat

-fajitas

-avokadosalat m/strimlet svinekjøtt

-gresk salat m/biffstrimler

-het fiskesuppe

-indisk kyllingsuppe osv. ,osv.

 

Råder deg til bare å sette igang å prøve oppskriftene ; tror ikke du blir skuffet !

God kveld .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er mine favoritter fra kursbok 1:

 

Laksewok (gubben elsker den også)

Meksikansk hverdagssei (server den i taco-tubs til ungene og kall det taco-fisk)

Indisk kyllingsuppe (hvis du liker sterk karrismak)

Chili con Carne

Gryte med sopp og squash

Middagspølser med rotmos

Sitronkylling med grove grønnsaker

Avocadosalat med strimlet svinekjøtt

Gresk salat med biffstrimler (lørdagsfavoritt her i huset)

Skinkesnurrer

Tunfiskpita

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for gode tips' date=' skal definitivt teste et par av dine anbefalinger.

 

Lurer på en ting: Hva er salatløk?[/quote']

 

Salatløk er storfallen og mild på smak. Den dyrkes i Norge og det er svært liten import utover sesongen som er juli - september. Salatløk har kortere holdbarhet enn vanlig kepaløk og inneholder mer vann enn vanlig løk. Den er derfor dårligere egnet til steking i panne. God rå i salater, på hamburgeren eller annet vi bruker rå løk til.

Egenskaper

Løk generelt inneholder noe A-, B- og C- vitaminer samt mineraler.

Kvalitetskrav

Salatløk skal være hel, ren og fri for frostskader. Mugg og råte skal heller ikke forekomme. Bunteløk skal ha en blank og smidig ytterside og det grønne gresset skal ikke være vissent. Salatløk skal ikke ha spirer.

 

bilde:

http://www.frukt.no/artikkel.aspx?artid=15683&mnu1id=8050&mnu2id=8053&mnu3id=1104&mnu4id=1114

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...