Gjest stinelill1988 Skrevet Oktober 25, 2009 Rapporter Share Skrevet Oktober 25, 2009 Skinke- og makaronigrateng 2 dl makaroni 3 ss margarin 3 ss hvetemel siktet 4 dl TineMelk Ekstra lett 1 terning kjøttbuljong 1 egg 400 g kokt skinke 1/4 purre 1/2 dl lettere hvitost, revet 1/2 ts salt 1/4 ts pepper Slik gjør du: Kok makaronien som anvist på pakken. Skjær skinke i strimler og purre i ringer. Smelt margarin i en kasserolle og spe med melken. Kok opp sausen og rør godt. Bland inn egget, skinken, purren og halvparten av osten. Smak til med salt og pepper. Ha makaronien sammen med sausen og hell blandingen i en smurt, ildfast form. Dryss resten av osten over. Stek gratengen midt i ovnen ved 225 °C i ca. 30 minutter. Server gratengen med en god salat ved siden av. denne er nydelig<3 spiste mye av den før hjemme hos xn min! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Liza74 Skrevet Oktober 25, 2009 Rapporter Share Skrevet Oktober 25, 2009 Den oppskriften hørtes veldig god ut, men jeg lurer på hvor mange porsoner er den beregnet for og ikke minst hvor mange kalorier pr porsjon. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest stinelill1988 Skrevet Oktober 25, 2009 Rapporter Share Skrevet Oktober 25, 2009 her kan du finne det ut https://www.vektklubben.no/cgi-bin/viewRecipe.cgi?id=245&portions=2 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Liza74 Skrevet Oktober 26, 2009 Rapporter Share Skrevet Oktober 26, 2009 her kan du finne det ut https://www.vektklubben.no/cgi-bin/viewRecipe.cgi?id=245&portions=2 Tusen takk, da vet jeg hva jeg skal ha til middag idag Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest stinelill1988 Skrevet Oktober 26, 2009 Rapporter Share Skrevet Oktober 26, 2009 Bare hyggelig, sikert deilig med en frisk salat vedsiden av Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest stinelill1988 Skrevet Oktober 27, 2009 Rapporter Share Skrevet Oktober 27, 2009 hvordan var den? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar