Gjest nassenoff Skrevet November 13, 2009 Rapporter Share Skrevet November 13, 2009 Jeg har alltid trodd at jeg må regne med oljen jeg bruker i stekepannen i det totale kaloriregnskapet, men nå har jeg lest at kjøtt ikke trekker til seg olje, men at fett heller siver UT av kjøttet når det stekes. Er det da slik at jeg bare kan bruke all den oljen jeg trenger i stekepannen når jeg steker kjøtt og heller la det renne av på tørkepapir når det er ferdig? Det ville gjort steking mye enklere. Jeg skjønner at jeg ikke kan gjøre det samme med poteter og grønsaker da disse åpenbart trekker til seg oljen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest juania Skrevet November 13, 2009 Rapporter Share Skrevet November 13, 2009 d var rart,- trudde at mman ikke skal bruke så mye fett/ olje-- sjøl bruker jeg d steike-folie fra GR her.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Innen Skrevet November 14, 2009 Rapporter Share Skrevet November 14, 2009 Du må telle med oljen. Det siver jo ut litt vann og litt fett fra kjøttet, men det henger jo igjen utenpå en del etterpå. Hvis du steker vekk oljen i panna, så trenger du ikke tilsette mer olje - for fettet er fortsatt på maten i panna (fettet blir jo ikke borte), da kan du bare helle oppi litt vann. Veldig mange som ikke vet at man kan steke med vann når det allerede finnes fett i panna. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar