Gå til innhold

chips


Gjest aappelsin

Anbefalte innlegg

hva er den sunneste chipsen/nøtter?

 

jeg er ramm til å kose meg med en kald en på fredager. samboeren min hamstrer inn chips og dipp. ta i betrakning at han er tynn som en stilk.

derimot i mitt tilfelle som er overvektig.

 

hva er lov til å spise vedsidna pils?

 

setter stoooooor pris på svar folkens

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I England bruker de mye "Vegetable Crisps". De kan bakes i ovnen og da trenger du minimalt med olje i tillegg til at grønsaker er ja-mat. Gulrøtter, rødbeter, pastinakk og søtpotet brukes mest, men alle rotgrønsaker egner seg. Jeg har prøvd 2 ganger. Har ikke helt hatt hellet med meg og enten brent dem eller så har de ikke blitt sprøe, men jeg tror cluet er å tørke dem godt før du putter dem i ovnen og ikke bruke for høy temperatur (180C). De må skjæres i meget tynne skiver (ostehøvel eller potetskreller) og tørkes litt før de vendes i olje, salt, pepper og gjerne litt chilipulver. Når de er ferdige må de avkjøles på kjøkkenpapir til de blir sprøe. De er veldig gode når de blir slik som de skal!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...