Gjest CindyM Skrevet November 19, 2009 Rapporter Share Skrevet November 19, 2009 Hei, Min man og jeg elsker å bare dele en hel kylling på fredagkveld. Lager den i ovn på rist med bare litt salt og pepper. Hvis jeg så spiser en ½ kylling uten fettet og uten skin. Hvordan registrer man det? Man sitter jo ikke å spise en ½ kylling med en vekt ved siden av, ikke sant Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Zombie Skrevet November 19, 2009 Rapporter Share Skrevet November 19, 2009 Du kan jo kanskje veie hele kyllingen og så dele vekta 2, før den blir puttet på bordet Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mia76 Skrevet November 19, 2009 Rapporter Share Skrevet November 19, 2009 Heia. Iflg. Somebody.no er en halv kylling u/skinn på ca. 240 g, og innholder ca. 389 kcal . Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest CindyM Skrevet November 21, 2009 Rapporter Share Skrevet November 21, 2009 Takk Mia! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest stinelill1988 Skrevet November 27, 2009 Rapporter Share Skrevet November 27, 2009 Heia. Iflg. Somebody.no er en halv kylling u/skinn på ca. 240 g' date=' og innholder ca. 389 kcal .[/quote'] man kan jo ikke stole på dette pga ingen halv kylling veier det samme uasett så jeg hadde nok valgt å dele dem og veie den delen jeg skulle hatt for da er man sikker! men husk en ting bein veier en del! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar