Gjest flode Skrevet Desember 15, 2009 Rapporter Share Skrevet Desember 15, 2009 Jeg skal ha middagsgjester 1. og 2. juledag og lurer på om det er noe annet jeg kan finne på å lage som ikke er svineribbe f.eks? Vi har tradisjonelt pinnekjøtt julaften, ribbe 1. dag og lutefisk 2. dag...(dvs jeg spiser ikke pinnekjøtt el lutefisk, så jeg har ribbe i tre dager....!) men siden det er jul hos meg i år kan jeg bestemme menyen! forslag? Syns svine/oksestek er litt kjedelig.. Lurte liltt på kalkun ene dagen i allefall.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Festinalente Skrevet Desember 15, 2009 Rapporter Share Skrevet Desember 15, 2009 Vi har alltid kokt kveite (hellefisk) eller laks på 1. dag som en variasjon fra all den fete maten. Anbefales på det sterkeste! Masse sunt fett og masse god smak ;-) Du finner masse gode fiskeoppskrifter på http://www.godfisk.no. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest stinelill1988 Skrevet Desember 16, 2009 Rapporter Share Skrevet Desember 16, 2009 ellers så kan du lage koltbord med litt varm og litt kald mat? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Monarda Skrevet Desember 21, 2009 Rapporter Share Skrevet Desember 21, 2009 Helstekt lammelår? Kalkun er alltid godt og der kan man lage masse sunt tilbehør Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar