Gå til innhold

Frysevennelige oppskrifter


Gjest titti3004

Anbefalte innlegg

Lasagne og chili con carne funker kjempefint.

 

Du finner oppskrifter på begge deler her i vektklubben, selv om jeg personlig ville brukt denne chili con carne oppskriften i stedet, fordi den er mer smak på enn GR sin:

http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7682

 

Jeg pleier å lage Toro-lasagne med karbonadedeig, skummet melk og lettost, og da blir det ikke så ille gale. (tar ofte dobbel mengde kjøtt og lager høyere lasagne, da blir det litt sunnere også fordi det er mindre osteoverflate). Men GR har flere lasagneoppskrifter du kan bruke hvis du vil ha mer hjemmelaget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Leser bloggen til lifechange og han pleier å lage middag til 12 personer og fryse ned alt han ikke trenger.. (han deler maten opp i 12 og fryser ned 12 middager) Derfor er jo hans oppskifter garantert frysevelige ! :)

 

http://lifechange.vgb.no/2007/01/26/kylling-og-linsegrateng-319-kcal-per-porsjon/

 

http://lifechange.vgb.no/2008/02/24/sanselig-kyllinggryte/

 

http://lifechange.vgb.no/2007/08/03/tacogryte-238-kcal-per-porsjon/

 

http://lifechange.vgb.no/2006/12/11/biff-og-sjampinjonglasagne-med-257-kcal-per-porsjon/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Komplekser

går an å fryse både ferdigkjøpte og hjemmelaget. Selv fryser jeg ned i porsjonspakninger, går raskt å lage middag nåe en bare skal koke pasta.

 

Jeg fryser gså ned de druene, eplene, bananene og annen frukt eller bær som blir liggende. Bruker dem senere til smoothies, som jeg lager av frossen frukt, funlight saft, lettyoghurt og isbiter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...