Gjest viana2 Skrevet Januar 13, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 13, 2010 Hvor suntusunt er pytt i panne med skinke og potet? Det er 134 kcal pr 100 g bare så det er jo ingenting å si på det. Men er det greit å fylle opp inntak for kcal med det til lunch elller? Jeg er glad i varm mat og spiser nok br-skiver som jeg gjør. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mette0225 Skrevet Januar 15, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 15, 2010 Lag pytt i panne selv! Blir den sunneste måten og du vet nøyaktig hva som er i den Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest viana2 Skrevet Januar 20, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 20, 2010 nei det gidder jeg ikke Ingen som vet om det er farlige kcal eller ikke. Det er jo ikke mange kcal i de porsjonene. Kan jeg spise de som ett måltid av og til eller er det NEI???????????????? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mette0225 Skrevet Januar 20, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 20, 2010 Tror nok det går bra av og til bare det ikke blir daglig Kos deg med et slik måltid en gang i blandt du. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest juania Skrevet Januar 20, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 20, 2010 hva skal dere ha t midag i dag? selv skal jeg ha ovnsbakt ørret, riste/steke grønsaker i panna, og lettbernesaus Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mette0225 Skrevet Januar 21, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 21, 2010 I går hadde jeg et delt fullkornspita brød med karbonadedeig, ketchup, krydder og ost, 15 min i ovnen og med en god porsjon salat til Kjempe middag! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nanja Skrevet Januar 22, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 22, 2010 Stekt potet.. hvordan ligger det ann i grete roede kurset? Noen? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest hurmul Skrevet Februar 18, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 18, 2010 Middagen i dag blir som følge: Ytrefilet av storfe med salt og pepper "lett" peppersaus (ala toro med ekstra lettmelk) Poteter og grønnsaker i aluminiumspakker Nam! Krydrer storfekjøttet med salt og pepper, og steker filetene i pannen. Skjærer opp to store poteter i tynne skiver (til to, hvor av èn er samboeren), to gulrøtter, litt mais, sopp og krydder, og legger dette lagvis i en pakke av aluminiumsfolie. Har over en spiseskje smør/olje (evt tomatsaus/spyasaus el., gir mindre kalorier), og lar dette koke i ovnen på 200 grader i 20- 30 min,, Håper det blir deilig Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar