kriols Skrevet Januar 14, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2010 Vel jeg har endelig funnet noe godt å ha til frokost/lunsj, nemlig toast: Toast med kylling pålegg og salat: 2stk brødskive av 30g hver (jeg bruket hjemmelaget brød) 1ts margarin med 1fedd hvitløk/hvitløksolje løk etter smak og behag (jeg bruker 2g) salat etter smak og behag (jeg bruker 43g) paprika etter smak og behag (jeg bruker 16g) tomater etter smak og behag (jeg bruker 46g cherrytomater) 15-20g prior løvtynn kylling pålegg evt. tynne skiver av kyllingfilet stekt i panne Stek de to skivene i en stekepanne med margarinet og hvitløken/hvitløksoljen. Legg gønnsakene og kyllingpålegget mellom skivene. Server gjerne med et glass appelsinjucie. Dette blir tilsammen 220kcal. Middag Laks i tacoskjell: Dette trenger du til 4 personer 400g laksefilet uten skinn og ben 8 små hvetelefser 1ts tacokrydder friske urter, f.eks. koriander, persille 50g revet ost Slik gjør du: Sett stekeovnen på 250grader. Legg hvetelefsene på stekebrett og strø over tacokrydder, friske urter og ost. Stek hvetelefsene midt i ovenen i ca. 4 minutter. Avkjøl på en pinne så de får tacoskjell-form! Del laksefileten i åtte tynne staver. Stek laksestavene i en panne med litt olje i ca. 1 minutt på hver side. Dryss over salt og pepper. Fyll skjellene med det du måtte ønske av grønnsaker og dipp. Ha til slutt i de stekte laksestavene. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar