Gå til innhold

toast og middag


kriols

Anbefalte innlegg

Vel jeg har endelig funnet noe godt å ha til frokost/lunsj, nemlig toast:

 

Toast med kylling pålegg og salat:

 

2stk brødskive av 30g hver (jeg bruket hjemmelaget brød)

1ts margarin med 1fedd hvitløk/hvitløksolje

løk etter smak og behag (jeg bruker 2g)

salat etter smak og behag (jeg bruker 43g)

paprika etter smak og behag (jeg bruker 16g)

tomater etter smak og behag (jeg bruker 46g cherrytomater)

15-20g prior løvtynn kylling pålegg evt. tynne skiver av kyllingfilet stekt i panne

 

Stek de to skivene i en stekepanne med margarinet og hvitløken/hvitløksoljen. Legg gønnsakene og kyllingpålegget mellom skivene. Server gjerne med et glass appelsinjucie.

 

Dette blir tilsammen 220kcal.

 

Middag

 

Laks i tacoskjell:

 

Dette trenger du til 4 personer

 

400g laksefilet uten skinn og ben

8 små hvetelefser

1ts tacokrydder

friske urter, f.eks. koriander, persille

50g revet ost

 

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 250grader. Legg hvetelefsene på stekebrett og strø over tacokrydder, friske urter og ost. Stek hvetelefsene midt i ovenen i ca. 4 minutter. Avkjøl på en pinne så de får tacoskjell-form! Del laksefileten i åtte tynne staver. Stek laksestavene i en panne med litt olje i ca. 1 minutt på hver side. Dryss over salt og pepper. Fyll skjellene med det du måtte ønske av grønnsaker og dipp. Ha til slutt i de stekte laksestavene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...