Gjest stopp Skrevet Januar 2, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 2, 2011 mitt blir stein hardt og veldig flatt!!! liker ikke den tendensen. men brødet var godt d. men kanskje noen som kan gi meg noen ideer så det ikke blir slik? eller er det bare slik det er i denne verden? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Silje151 Skrevet Januar 4, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2011 Ble samme når jeg bakte det, men har ikke smakt det enda. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest babybell Skrevet Januar 10, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 10, 2011 Når jeg baker det blir det stort og fint. Ikke akkurat luftig, for det skal det ikke være... Jeg hever deigen først 1 time, så slår jeg den ned, så hever jeg den i 30 min, og Slår den ned igjen. Så heller jeg deigen i formene og rett i ovnen. Aldri blitt harde. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar