Gå til innhold

Boller med havregryn


Gjest Huii

Anbefalte innlegg

Heisann:)

 

Jeg har tenkt å bake boller med havregryn og rosiner som ligger her inne , og ser at de bakt med noe sukker. Er det noen som vet eller har noen tanker om det å erstatte dette med sukrin?

 

Takker så meget for svar og innspill:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest trenignsjunkie

Jeg har ikke sett oppskriften, men om det er gjær som brukes som hevemiddel trenger det litt sukker for å "virke". Jeg vil derfor anbefale å bruke den blå gjæren (den som ikke er for søte deiger), og bruke ca 1,5 ss sukker, resten av det opprinnelige sukkerinnholdet i oppskriften kan erstattes med sukrin. Ellers er det vel også oppskrifter på boller ol på funksjonellmat.no (?)

 

Håper det hjalp! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg baker frukt og nøtteringer fra den blå kursboken. de er ekstremt gode. Jeg bruker dem som mellommåltid. I stedet for å bruke brunt sukker som det står i oppskriften, bruker jeg noen dråper med søtningsmiddelet natreen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...