Gjest Huii Skrevet Januar 10, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 10, 2011 Heisann:) Jeg har tenkt å bake boller med havregryn og rosiner som ligger her inne , og ser at de bakt med noe sukker. Er det noen som vet eller har noen tanker om det å erstatte dette med sukrin? Takker så meget for svar og innspill:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trenignsjunkie Skrevet Januar 10, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 10, 2011 Jeg har ikke sett oppskriften, men om det er gjær som brukes som hevemiddel trenger det litt sukker for å "virke". Jeg vil derfor anbefale å bruke den blå gjæren (den som ikke er for søte deiger), og bruke ca 1,5 ss sukker, resten av det opprinnelige sukkerinnholdet i oppskriften kan erstattes med sukrin. Ellers er det vel også oppskrifter på boller ol på funksjonellmat.no (?) Håper det hjalp! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest ranhage Skrevet Januar 11, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 11, 2011 Jeg baker frukt og nøtteringer fra den blå kursboken. de er ekstremt gode. Jeg bruker dem som mellommåltid. I stedet for å bruke brunt sukker som det står i oppskriften, bruker jeg noen dråper med søtningsmiddelet natreen Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar