Gjest flyaway Skrevet Januar 24, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 24, 2011 Jeg følger nå et GR kurs - og syns det foreløpig går helt greit. Når jeg er flink til å følge måltidene og få i meg nok mat sjesser jeg ikke på snop Jeg er veldig glad i grønnsaker, og har tidligere valgt graønnsaker m/dipp fremfor potetgull m/dipp. Noen gode oppskrifter på dipp, som er helt okei en lørdagskveld? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anci Skrevet Januar 24, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 24, 2011 Jeg er veldig glad i tzatziki (egentlig til alt mulig), det er ganske sunt og gir masse smak. Tror det er oppskrift på det her på Grete Roede sine sider. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest flyaway Skrevet Januar 25, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 25, 2011 Ahhh! Det var jo jammen smart Tzatiki er jo kjempe godt - det er jo rett som det er jeg har laget tzatziki dipp på "gamle" måten Fant oppskrift i GR boka - den ser litt krevende ut, men desto bedre er den sikkert Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trenignsjunkie Skrevet Januar 28, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 28, 2011 tsatziki: 1 beger mager kesam salt og pepper en skvis sitronsaft en revet agurk riv agurk, klem ut vannet, bland alt sammen og vips: du har tsatziki... så lite komplisert og så utrolig godt! Ellers paprikadressing: grill paprika, ta av skinnet, mos med stavmikser og bland med mager kesam! NAM Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trenignsjunkie Skrevet Januar 28, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 28, 2011 haha, glemte hvitløken i tsatzikien 1 fedd finhakket! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar