Gjest Gelica Skrevet Februar 22, 2011 Rapporter Share Skrevet Februar 22, 2011 Jeg har kjøpt en kalkunfilet på 1,5-2 kg og har aldri laget dette før. Hvordan kan jeg lage denne så det blir et godt, men sunt helgemåltid? Noen tips? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest flyaway Skrevet Februar 22, 2011 Rapporter Share Skrevet Februar 22, 2011 Min samboer pleier gjerne å helsteke kalkunen i ovenen. Vi spiser veldig mye kylling/kalkun, men når man tar seg tid til å steke en stor filet blir det automatisk litt ekstra stas I helgen serverte vi den med fløtepoteter og MASSE grønnsaker, og hvis man forsyner seg innenfor "alt med måte" ble jeg god og mett, og på kcal inntaket ble det helt greit Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar