Aira Skrevet Mai 26, 2006 Rapporter Share Skrevet Mai 26, 2006 Har noen erfaring med når man erstatter sukker med fruktsukker i gulrotkaken? Et det noe å satse på eller gjør ikke det så mye hverken for kalorier eller smaken? Aira Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest .oOo. Skrevet Mai 27, 2006 Rapporter Share Skrevet Mai 27, 2006 fruktsukker inneholder like mange kalorier som vanlig sukker, men det er litt søtere. derfor kan du bruke litt mindre av det, og du får redusert kaloriene på den måten. i tillegg øker det ikke blodsukkeret ditt på samme måten som vanlig sukker, så du får ikke samme sukkerhungeren etter å ha spist det. fruktose smelter ved lavere temperatur enn vanlig sukker, så det kan lønne seg å sette ovnen på lavere enn det som står i oppskriften. hvor lenge og hvilken temperatur varierer litt fra kake til kake, så man må nesten prøve seg frem. Har noen erfaring med når man erstatter sukker med fruktsukker i gulrotkaken? Et det noe å satse på eller gjør ikke det så mye hverken for kalorier eller smaken?Aira Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar