Malena Skrevet Mai 31, 2006 Rapporter Share Skrevet Mai 31, 2006 Er det noen som har prøvd oppskriften på indonesisk wok? (Står i den første kursboken, og finnes også på sidene her.) I oppskriften står det bare 200g kål. Noen som vet hva slags kål det er meningen at man skal bruke? Eventuelt, hva brukte dere? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Elisabeth Skrevet Mai 31, 2006 Rapporter Share Skrevet Mai 31, 2006 Er vel ikke så mye å velge i? Kål er det samme som hodekål! Lykke til med wok'en Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jomjom Skrevet Juni 1, 2006 Rapporter Share Skrevet Juni 1, 2006 er sikkert godt. I Østen spiser de jo aldri rå kinakål, det er det visst stort sett norske veikroer som serverer... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest mezzina Skrevet Juni 1, 2006 Rapporter Share Skrevet Juni 1, 2006 Jeg har prøvd med kinakål, som er en del mildere på smak enn vanlig hodekål. Sommerkål er helt sikker og godt. Dessuten kan jeg varmt anbefale grønnkål!:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar