Gå til innhold

baguetter


Gjest Hanne85

Anbefalte innlegg

Gjest Hanne85

jeg elsker de baguette man får kjøpt med hvitløk, men det er såå mye kallorier i dem. tenkte derfor å bake mine egne med grovt mel og hvitløk. noen tips??enkle helst

 

Hanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

enig i at hvitløksbaguetter er godt! Men det renner av fett av dem:-) derfor egner de seg absolutt ikke når man passer på vekta.

 

Jeg pleier enkelt og greit å legge brødskiver enten i stekepanna eller i brødristeren, skjære et par hvitløksfedd på tvers, også gni dem ganske hardt over skivene når de er varme. Det er godt altså!

 

Veldig godt er det å riste dem i stekepanna, gni på hvitløk også legge på mager ost, tomat, løk, salat, sylteagurk og kalkun skinke og litt sennep, legge en skive over igjen og dele på skrått.

 

mmmmmm!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...