Gjest snowkid Skrevet Juli 20, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 20, 2006 Nå er ripsen i hagen snart klar og jeg skal lage deilig saft. Har kjøpt fruktsukker og lurer på å bruke det i steden for vanlig sukker. Er det noen som har erfaring på det? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet Juli 30, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 30, 2006 Jeg har ikke brukt fruktsukker men lagde jordbærsyltetøy(rørt) med splenda og det fungerte veldig fint i hvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest E81 Skrevet August 1, 2006 Rapporter Share Skrevet August 1, 2006 Jeg har brukt Fribol Bakemiddel i både safting og syltetøy og det smaker fantastisk!! Det er ikke "bakemiddel" i vanlig forstand, men bare søtemiddel som egner seg til baking etc. Det har 100 kcal per 100 gram, GI på 5 og er søtere enn sukker. Kjempe bra alternativ til kunstig søtemiddel, fruktose og sukker! Man kan også halvere fettinnholdet i oppskriften når man bruker dette middelet. Anbefales! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar