Gå til innhold

Safting - sukker


Gjest snowkid

Anbefalte innlegg

Gjest snowkid

Nå er ripsen i hagen snart klar og jeg skal lage deilig saft.

 

Har kjøpt fruktsukker og lurer på å bruke det i steden for vanlig sukker. Er det noen som har erfaring på det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Jeg har brukt Fribol Bakemiddel i både safting og syltetøy og det smaker fantastisk!! Det er ikke "bakemiddel" i vanlig forstand, men bare søtemiddel som egner seg til baking etc. Det har 100 kcal per 100 gram, GI på 5 og er søtere enn sukker. Kjempe bra alternativ til kunstig søtemiddel, fruktose og sukker! Man kan også halvere fettinnholdet i oppskriften når man bruker dette middelet. Anbefales!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...