Gjest whow Skrevet Juli 20, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 20, 2006 HEI! Er det noen der ute som vet om et produkt jeg kan erstatte lettrømme med? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Marielle Skrevet Juli 20, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 20, 2006 HEI!Er det noen der ute som vet om et produkt jeg kan erstatte lettrømme med? Matyoghurt, kesam, rømmekolle... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest rainara Skrevet Juli 22, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 22, 2006 kan matyoghurt brukes i varme retter, eller skiller den seg? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Goddag Skrevet Juli 23, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 23, 2006 Rør inn litt hvetemel i yogurten, så vil den ikke skille seg Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
zusanne Skrevet Juli 23, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 23, 2006 jeg bruker bare rømmekolle, eller ekstra lett rømme som det eter. Merker nesten ikke forskjell. Kan absolutt anbefales. Jeg synes personlig yoghurtr naturell og kesam kan bli litt for tørr i smaken. Det blir ikke rømmekolla Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jomjom Skrevet Juli 24, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 24, 2006 bruker jeg. Jeg synes ikke det gjør noe om den skiller seg, og bruker den overalt. Den har et par kalorier mindre enn naturell, men er likevel mer kremet enn den. Fin til dip med f.eks. (Knorr?) gresk dressing-pose. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest kalli Skrevet Juli 24, 2006 Rapporter Share Skrevet Juli 24, 2006 bruker jeg. Jeg synes ikke det gjør noe om den skiller seg' date=' og bruker den overalt. Den har et par kalorier mindre enn naturell, men er likevel mer kremet enn den. Fin til dip med f.eks. (Knorr?) gresk dressing-pose.[/quote']Er det rømkolle du mener ? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar