Gjest Ingvild Skrevet August 15, 2006 Rapporter Share Skrevet August 15, 2006 Cappucino er en av de lettere kaffetypene man lett kan lage selv med en espressomaskin,-om man bruker lettmelk. Mitt problem er å få skummet tykkt nok med steameren, noen tips??Her er en fin og lett oppskkrift på cappucino: 1 del lettmelk 1 del Espresso 1 del stemet melk Dryss på sjokolade!Nam! Ca 40 kcal Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest spiffie Skrevet August 15, 2006 Rapporter Share Skrevet August 15, 2006 hei! Pleide å bli misfornøyd med skummet jeg lagde i steameren, jeg også - og så knuste den under flytting, så jeg måtte uansett finne på noe nytt Jeg har lagd skum med stavmikser (de små knivene, ikke vispen) og det gikk ganske greit. Varma opp melka i en vanlig kasserolle og hadde den over i f.eks. et halvlitersmål. Fant ut at det var lurest å prøve å ha stavmikseren litt i "grensa" på melka - virket som om det kom mest luft inn i den da. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar