Gå til innhold

Cappucino


Gjest Ingvild

Anbefalte innlegg

Cappucino er en av de lettere kaffetypene man lett kan lage selv med en espressomaskin,-om man bruker lettmelk. Mitt problem er å få skummet tykkt nok med steameren, noen tips??Her er en fin og lett oppskkrift på cappucino:

 

1 del lettmelk

1 del Espresso

1 del stemet melk

 

Dryss på sjokolade!Nam!

 

Ca 40 kcal

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei! Pleide å bli misfornøyd med skummet jeg lagde i steameren, jeg også - og så knuste den under flytting, så jeg måtte uansett finne på noe nytt ;)

 

Jeg har lagd skum med stavmikser (de små knivene, ikke vispen) og det gikk ganske greit. Varma opp melka i en vanlig kasserolle og hadde den over i f.eks. et halvlitersmål. Fant ut at det var lurest å prøve å ha stavmikseren litt i "grensa" på melka - virket som om det kom mest luft inn i den da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...