Imi Skrevet September 14, 2006 Rapporter Share Skrevet September 14, 2006 Når man lager mat Grete Roeder-style så står det hvor mye man skal ha i forhold til menyen en er på. Men hva - og hvor mye er f.eks 1 og 1,5 porsjon da!? Å ta 1,5 gang for eksempel:-)? For meg kan jo egentlig en porsjon tilsi 2 porsjoner for andre.. I morgen skal jeg ha 1,5 porsjon lasagne....Men er SÅ usikker på hvor mye det er, når det ikke står gram! Hva gjør dere? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MamiK Skrevet September 14, 2006 Rapporter Share Skrevet September 14, 2006 Jeg vet ikke, men du kan jo prøve å regne det ut selv. Enten ved å se på pakka og regne ut hvor mange porsjoner det er i en pakke, kcal står på pakken og også hvor mange porsjoner. Pluss på ost og kjøttdeig tenker jeg.. Ellers kan du jo se her inne på lasagne. Legg inn eks 200g lasagne og se hvor mange kcal det utgjør. Du vet vel sånn ca hvor mange kcal du har lov å spise til middag? Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest bollapinsvin Skrevet September 15, 2006 Rapporter Share Skrevet September 15, 2006 Det står ofte " del paien i 6" Eller "til 4 personer". Da deler jeg i 6 og tar ett stykke=1 porsjon. Deler gryteretten i 4 med sleiva og tar 1/4 til meg. Blir jo på øyemål, men jeg spiser i alle fall mer korrekt enn da jeg bare lesset på. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar