Gjest spiffie Skrevet September 16, 2006 Rapporter Share Skrevet September 16, 2006 Hei, i går gikk jeg til innkjøp av fonduegryte Fram til for ca et halvt år siden visste jeg kun om tre typer fondue: olje, sjokolade og ost - ikke akkurat slankekost... Fikk smaken på fondue med buljong på en "jentekveld" med jobben, og det er nå min absolutte favoritt. (for en gangs skyld liker jeg det sunneste alternativet best). Den kraften/buljongen vi brukte var lagd ved å koke sammen litt rødvinsrester, fond, vann, gulrøtter, løk, hvitløk, røde pepperkorn, laurbærblad og stangselleri. Det kokte 30-60 minutter før vi silte det og hadde det i fonduegryta. Man kan visst bruke alt mulig Så hadde vi paprika, sopp, brokkoli, blomkål, renskåret kjøtt (svin, lam, storfe, kylling, you name it) som vi kunne dyppe i buljongen, og en del andre grønnsaker ved siden av. Kjempegodt! Tror ikke det er så ille kcalorimessig heller. Det meste av buljongen er jo igjen i gryta til slutt, og uansett er det bedre enn fondue-alternativene! Man må bare passe på å ikke spise for mye... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar