Gjest Nedigjen Skrevet September 21, 2006 Rapporter Share Skrevet September 21, 2006 Leste i pizza-tråden at en anbefalte cottage cheese på pizza. Hvordan blir dette? smelter den? Hvordan får man spredd det fint utover? Ser for meg store kladder Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MamiK Skrevet September 21, 2006 Rapporter Share Skrevet September 21, 2006 Hei! Jeg leste en gang at noen brukte cottage cheese i lasagne, men de sa ikke hvordan de brukte den. Så jeg måtte bare prøve meg frem. Derfor tok jeg en boks cottage cheese og litt finello light, rørte detta sammen. Prøvde først å lage cottagen litt smidigere, blir sikkert bra i en mixer eller noe. Det BLIR klumpete og vanskelig å fordele. Du trenger nok minst 2 bokser til en langpanne pizza. Jeg var VELDIG speptisk, men det ble kjempefint og smakte IKKE rart. Finello lighten gjorde at det ble en fin og sprø skorpe på. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tattoogl Skrevet September 21, 2006 Rapporter Share Skrevet September 21, 2006 I en oppskrift i en av kokebøkene til Grete Roede står det at man skal ha i cottage cheese i lasagnen... jeg har lagd den før, og den smaker godt, kjenner ikke at det er cottage cheese i den.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet September 22, 2006 Rapporter Share Skrevet September 22, 2006 Skal nok prøve dette en gang ja Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar