Gå til innhold

TIPS: Grønnsakssuppe med kyllingboller!


Gjest Stressine

Anbefalte innlegg

Hei!

 

I går forsøkte jeg en ny middag og den var KJEMPEGOD (og forholdsvis sunt). Jeg spiste ca 2 dl (og ble skikkelig god og mett) og regnet ut at dette ble ca 330 kalorier (gjorde noen egne vri på suppa)!

 

Her er oppskriften (fant den på http://www.egg.no hvor man finner mange interessante oppskrifter:

 

Ingredienser

 

400 g kyllingkjøttdeig

1 stk. egg

1 båt hvitløk

2 ss finhakket kruspersille

1 ss frisk basilikum eller 1 ts tørket (kan sløyfes)

1 ts salt

0,24 ts pepper

2 l vann

4 stk. hønsebuljongterning

4 stk. gulrot

½ stk. purre

½ stk. knollselleri (sellerirot)

¼ stk. kålrot

4 stk. potet

 

Fremgangsmåte

Rør inn egget i kyllingkjøttdeigen og tilsett hakket hvitløk, persille og krydder.

 

Kok opp vann og buljong og tilsett oppdelte suppegrønnsaker. Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen tilside.

 

Form kyllingfarsen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert. Sett kjelen tilbake på platen og la kyllingbollene trekke 5-10 minutter til de er gjennomkokte. Dryss over litt hakket grønt før servering. Server godt brød til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...