Gjest anci Skrevet Oktober 1, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 1, 2006 har nettopp smakt den nye breletten, den blå med yoghurt i seg. Anbefales på det sterkeste! Har mindre kalorier enn andre lett margariner, og smaker mye bedre! Jeg falt virkelig for den! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tattoogl Skrevet Oktober 1, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 1, 2006 Er veldig glad i brelett med oliven, den grønne. Er denne bedre mener du? Hva er forskjellen i kaloriene på de to da? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar77 Skrevet Oktober 1, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 1, 2006 Brelett youghurt Næringsinnhold pr. 100 gram Energi 1169 kj 283 kcal Protein 8 g Karbohydrat 2 g Fett 27 g Mettet fett 11 g En-umettet fett 10 g Fler-umettet fett 4 g Nettovekt 250 g Brelett oliven Næringsinnhold pr. 100 gram Energi 1633 kj 396 kcal Protein 7 g Karbohydrat 2 g Fett 40 g Salt 1,2 g Mettet fett 18 g En-umettet fett 16 g Fler-umettet fett 4 g Nettovekt 400 g Vanlig brelett Næringsinnhold pr. 100 gram Energi 1633 kj 396 kcal Protein 7 g Karbohydrat 2 g Fett 40 g Salt 1,2 g Mettet fett 20 g En-umettet fett 13 g Fler-umettet fett 4 g Nettovekt 400 g Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Oktober 1, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 1, 2006 Jeg synes soft mini er en god margarin. den har bare 250 kcal pr 100 gram, så det er jo enda mindre enn den nye breletten. Jeg har brukt soft mini i kaker og til å steke med faktisk, det fungerer! Også får man jo hjerte for den Men tror denne breletten må prøves, den er sikkert god! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anci Skrevet Oktober 1, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 1, 2006 har ikke prøvd brelett oliven, men har prøvd softlight, vita proaktiv og vanlig brelett. Syns den nye er bedre enn alle de! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar