Gjest Spinny Skrevet November 2, 2006 Rapporter Share Skrevet November 2, 2006 Husker noen skrev at det var så godt! Kunne den som skrev om det være så snill å legge ut oppskiften?! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar10ne Skrevet November 2, 2006 Rapporter Share Skrevet November 2, 2006 Her har du oppskriften igjen:D: Ta fiskekakene i en ildfast form med løk, litt vann og hermetiske tomater. Sett formen inn i oven på 175* i 15 min, eller til du ser at de er ferdig. Hvis de har en litt fast skorpe er de ferdig:) Jeg skjærte opp fiskekakene til mindre biter så de fikk litt mer smak fra løken og tomatene også. Som tlbehør passer det med poteter og grønnsaker. Litt mer smak i en ellers vanlig norsk rett. Det var noen flere som foreslo litt paprika nedi også. Dette finner du etter smaken du liker selv:) Kos deg:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Spinny Skrevet November 2, 2006 Rapporter Share Skrevet November 2, 2006 Tuusen takk for oppskriften!! Det gleder jeg meg til å prøve!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar