Gå til innhold

Mikrobølgeovn


Gjest Nedigjen

Anbefalte innlegg

Nå som det blir kaldere ute forlanger magen min (sinnet mitt..) å få mer varm mat. Derfor har jeg begynt å putte alt mulig i mikro-ovnen. F.eks har jeg laget omelett, ostesmørbrød, andre varme smørbrød, eplebåter med kanel på, varm sjokolademelk...og mye rart! Men så begynte en liten grå en i bakhodet og minnes noe om at det ikke var så bra å spise micro-mat pga stråling eller at næringstoffer forsvant eller noe sånt? Noen som vet noe mer om dette? dette er en skikkelig gammel mikro-ovn også, sikkert 12 år gammel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var en tanke vekker. Jeg putter stadig vekk noe i Mikrobølgeovnen.

 

Men det skal være trygt da, stråling omdannes til varme, og selve strålingen fåregår inni selve "motoren" i mikroen. Da får ikke maten noe av strålingen på seg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...