Gjest Nedigjen Skrevet November 2, 2006 Rapporter Share Skrevet November 2, 2006 Nå som det blir kaldere ute forlanger magen min (sinnet mitt..) å få mer varm mat. Derfor har jeg begynt å putte alt mulig i mikro-ovnen. F.eks har jeg laget omelett, ostesmørbrød, andre varme smørbrød, eplebåter med kanel på, varm sjokolademelk...og mye rart! Men så begynte en liten grå en i bakhodet og minnes noe om at det ikke var så bra å spise micro-mat pga stråling eller at næringstoffer forsvant eller noe sånt? Noen som vet noe mer om dette? dette er en skikkelig gammel mikro-ovn også, sikkert 12 år gammel. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar10ne Skrevet November 2, 2006 Rapporter Share Skrevet November 2, 2006 Dette var en tanke vekker. Jeg putter stadig vekk noe i Mikrobølgeovnen. Men det skal være trygt da, stråling omdannes til varme, og selve strålingen fåregår inni selve "motoren" i mikroen. Da får ikke maten noe av strålingen på seg:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jomjom Skrevet November 2, 2006 Rapporter Share Skrevet November 2, 2006 Det er farlig å leve... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar