Gjest Marielle Skrevet November 13, 2006 Rapporter Share Skrevet November 13, 2006 Noen som har et tips til en laksemiddag for en person? Har så mange laksefileter i fryser'n. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet November 13, 2006 Rapporter Share Skrevet November 13, 2006 Smør en ildfast form med olivenolje, ha i laksen med skinnsiden ned, ha på de krydderne du liker og urter (dill er veldig godt til) og gjerne sitronskiver på toppen, hvis du baker ved 200°C i ovnen tar det ca. 20 minutter til den er ferdig (avhenger av tykkelsen på fileten). Jeg synes nykvernet havsalt og pepper er det beste - men det er bare fantasien som setter stopp, smøre litt tynt med creme fraische på toppen er og godt. God til ris, pasta eller poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet November 13, 2006 Rapporter Share Skrevet November 13, 2006 Jeg bruker stekefolien til Grete Roede og steker den i panna(på begge sider)med sitronpepper og urtesalt,veldig godt.Som tilbehør har jeg kokt potet,kokt gulrot og purre.Kverner litt pepper og salt over og serverer med litt lettrømme-nam nam.Eller jeg trekker den i kjele med laurbærblad,salt og pepper,pg serverer med samme tilbehør.Veldig godt begge deler. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Marielle Skrevet November 13, 2006 Rapporter Share Skrevet November 13, 2006 Smør en ildfast form med olivenolje' date=' ha i laksen med skinnsiden ned, ha på de krydderne du liker og urter (dill er veldig godt til) og gjerne sitronskiver på toppen, hvis du baker ved 200°C i ovnen tar det ca. 20 minutter til den er ferdig (avhenger av tykkelsen på fileten). Jeg synes nykvernet havsalt og pepper er det beste - men det er bare fantasien som setter stopp, smøre litt tynt med creme fraische på toppen er og godt. God til ris, pasta eller poteter.[/quote'] Da ble det fru lunas variant denne gangen. Det ble riktig så godt. Spiste det sammen med en fullkornspasta jeg har kjøpt i Sverige, som heter "protein plus". Skal definitivt prøve den andre oppskriften også. Høres deilig ut. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar