Gå til innhold

Sei?:)


Gjest Mar10ne

Anbefalte innlegg

Kjøp seifilet, evt en pakke med "seibiff med løk" (kast løken, den er full av sukker..) Smør på et lag med kesam blandet med paprikakrydder og sitronpepper på begge sider av fileten og vend i griljermel/brødrasp og stek på bakepapir i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter (til de ser sprø ut).

 

Server med f.eks kokt ris og salat :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest lilletrine

Det er det som er så farlig med sukker...det gjemmer seg i de fleste matvarer.

Jeg leser ALLTID bakpå FØR jeg kjøper noe.

Det er også godt med sei i hjemmelaget fiskegrateng.

Men ellers er ikke sei den fisken jeg liker best.

Lange derimot...nam! har du prøvd det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...