Gjest Dreemz Skrevet November 25, 2006 Rapporter Share Skrevet November 25, 2006 Hvordan lage ? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet November 25, 2006 Rapporter Share Skrevet November 25, 2006 Jeg pleier å ta et yoghurtbeger over i en litt stor bolle og helle over frosne bær. Jeg blander det så alle bærene er dekket av yoghurt. Lar det stå en liten stund sånn at yoghurten stivner litt og bærene tiner litt. Så kan du bare røre det sammen Noen gode kombinasjoner: Yoplait dobbel 0% bringebæryoghurt med frosne bringebær Yoplait 0,1% blåbær-yoghurt med frossen skogsbærblanding Sans 0,1% vanilje med frosne bjørnebær Jeg synes blandingsforholdet 125 ml yoghurt og 150 gram bær er best. Bær får du kjøpt på vanlige butikker i frysedisken, koster mellom 20-30 kr for 300-500 gram. Rema 1000, Coop OBS og Price Club har billige bær! Du kan også blande inn litt mager kesam i blandingen, men det er ikke nødvendig. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lupi Skrevet November 25, 2006 Rapporter Share Skrevet November 25, 2006 Jeg spiser bare yoghurt naturell - vil du kjenne yoghurtsmaken, er det det eneste som funker. I tillegg har du kontroll med sukker og smakstilsetninger. Den smaker nydelig sammen med bær også. Søt den med fruktose eller kunstig søtning, hvis du foretrekker det. Mmm - kjempegodt med alle slags bær (og frukter) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Wonderwoman Skrevet November 29, 2006 Rapporter Share Skrevet November 29, 2006 Jeg sverger til Sans Vaniljejoghurt og bringebær! Nydelig! Lar de frosne bærene tine ca en halv time, deretter heller jeg litt joghurt over. Vaniljesmaken gjør at det blir skikkelig "dessertfølelse" Og man trenger ikke søtstoff. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest cred86 Skrevet November 29, 2006 Rapporter Share Skrevet November 29, 2006 en ting jeg er veldig glad i, er: 40 gram go'dag frokostblanding med blåbær 100-150 gram frosne skogsbær(tine i mikroovn i 1 minutt ca.) ca 100 gram biola syrnet lettmelk(kan erstattes med vaniljeyoghurt hvis man vi ha litt søtere) og så bruker jeg ei lita teskje med splenda. plutselig var ikke frokostblanding så lite mat lenger =) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar