Gå til innhold

Hjelp Fort please


Gjest E81

Anbefalte innlegg

Jack DanielÂ’s Steak

280 gr. håndskåret ytrefilet. Cajunkrydret og toppet med Jack DanielÂ’s glasur. Serveres med kjøkkensjefens grønnsaker og en fylt bakt potet

 

denne høres jo ikke så dumt ut...Be om å ikke få smør, i allefall ikke så mye i poteta og heller ikke ost.

 

Ellers høres salatene bra ut, og noen av de andre rettene så lenge du velger bort ost og rømme og guacemole ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste litt videre på T.G.I. Friday's sider og fant dette:

 

Den nye menyen over Favoritter med få karbohydrater ble satt sammen for å tilby gjestene flere attraktive retter med få karbohydrater å velge mellom uten å måtte gi avkall på den gode smaken. De herlige rettene på menyen er:

 

En halv stekt kylling med grønne bønner i hvitløksmør, en rykende varm “New York Strip” med blåskimmelost strødd på toppen og grønne bønner i hvitløksmør, Buffalo kyllingsalat – glassert kyllingbryst på sprø romersalat med Colby-ost på toppen og vår egen ”Jalapeno Blue”- roquefortdressing, en deilig Grillet laksefilet med friske tomater på toppen og grønne bønner i hvitløksmør, og Caesarsalat med grillet kylling og sprø romersalat med vår egen Caesardressing og med skiver av kylling grillet på kull, samt andre retter.

 

FridayÂ’s Ny Høst med få karbohydrater

Side 2

Gjester som ønsker å bestille T.G.I. FridayÂ’s største favoritter, slik som FridayÂ’s Burger eller Buffalo Chicken Wings, kan fremdeles gjør det fra den vanlige menyen.

"Vi tror at våre gjester vil sette spesiell pris på den nye menyen over Favoritter med få karbohydrater”, sier Anders Nilsson. ”Enten du velger din favorittrett fra den vanlige menyen eller benytter deg av menyen over Favoritter med få karbohydrater, tilbyr T.G.I. FridayÂ’s kvalitet og rimelige menyvalg i en herlig atmosfære. Vi inviterer deg til å stikke innom til en velsmakende lunsj, en lekker og pikant middag eller eventuelt en rask snack i baren. Med et matvalg som passer inn i din travle uke, håper vi du vil like deg på T.G. I. FridayÂ’s.

Det Gode Liv har aldri smakt så godt.

 

KOS DEG!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...