Gjest She81 Skrevet Desember 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 7, 2006 Hei noen som vet om man kan erstatte fribol bakemiddel med splenda, og hvordan blir evt målene da? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest E81 Skrevet Januar 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 5, 2007 Jepp jepp det kan du helt klart gjøre. Det eneste du må huske på hvis du skal bruke Friol er at du må blande det i det tørre (hvis du bruker det i bakverk) fordi det klumper seg hvis du putter det rett i melken/vannet.Hvis jeg husker riktig så er 10 g Splenda ca 100 gr sukker og 70- 75 gr Fribol er lik 100 gr sukker så jeg gjetter på at du må erstatte hver 10 gr splenda med ca 70-75 gr Fribol.....make sense?? Les mer om det her: http://www.aponor.no/page/5980/ Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar